Описание
Занаятчийска основа за сладолед с гореща подготовка, Diamant 50, 2 кг.
Горещо приготвените основи включват производствен процес, състоящ се от 2 основни фази: пастьоризация на неутралния състав на основата и замразяване след ароматизиране според вкуса/предпочитанията.
Базата Diamant 50 се препоръчва за професионална употреба.
Горещо приготвяне в пастьоризатор:
- 40-50 г Диамантена база 50
- 220-250 г захар
- 1 литър мляко.
Или:
- 40-50 г Diamond Base 50
- 230-260 г захар
- 1 литър мляко
- 50 г сметана.
Състав: Декстроза, обезмаслено мляко на прах, емулгатор: Е471 моно и диглицериди на мастни киселини, стабилизатор: Е412 гума гуар, Е410 гума рожков, Е466 карбоксиметилцелулоза, Е401 натриев алгинат, Е407 карагенан, аромати.
Продукт без глутен.
През годините PreGel е поела забележителен ангажимент за създаване на висококачествени основи, специално разработени да отговорят на разнообразните нужди на производителите на сладолед.