Описание
Смесени бисквити, 0,75 кг.
PreGel произвежда различни видове основи, които се различават по: вида на съдържащите се мазнини, дозировката и наличието или отсъствието на млечни деривати. Тези характеристики определят приготвянето на различни видове сладолед или сорбета с повече или по-малко кремообразна структура.
Студено приготвяне:
Класическо приготвяне
- Основен микс за бисквити 750 г
- Мляко 2,3 - 2,7 литра
- Бисквити / бисквити / закуски 500 гр.
Смесете прах, мляко и натрошени бисквити, бисквити и закуски. Оставете да престои 30 минути и след това разбъркайте добре. Използвайте безглутенови бисквити, сладкиши и закуски за приготвяне на безглутенов сладолед.
Състав: захар, декстроза, дехидратиран глюкозен сироп, сухо мляко, растителна мазнина (кокос), емулгатори: Е 472б млечнокисели естери на моно- и диглицериди на мастни киселини, Е 471 моно- и диглицериди на мастни киселини, Е 477 пропан-1,2-диол естери на натрий, Е 477 пропан-1,2-диол естери на натрий, Е 478 калиеви и калциеви соли на мастни киселини, стабилизатори: E 466 карбоксиметилцелулоза, E 410 гума от локум, E 412 гума гуар, диетични фибри, обезмаслено мляко на прах, сол, ароматизанти, сертифициран оцветител: Е 160а бета-каротин.
През годините PreGel е поел забележителен ангажимент да създава висококачествени основи, специално разработени, за да отговорят на разнообразните нужди на производителите на сладолед.