Описание
Бял шоколад 28% Barry Callebaut. Опаковка 10 кг.
Тази рецепта за бял шоколад е най-коприненият и кремообразен бял шоколад в гамата на Callebaut. Насладете се на богатата и кремообразна текстура, без да става мазен. той е идеален за всяка комбинация, която желаете: от екзотични подправки като гръцки софран до изненадващи плодове.
Препоръки за употреба: заливане, дресинг, овкусяване, покриване, постигане на перфектни крайни резултати всеки път.
Разход: 3 капки
Състав: захар; какаово масло; пълномаслено мляко на прах; емулгатор: СОЕВ лецитин; естествен аромат на ванилия.
През лятото температури над 25°C могат да доведат до частично разтопяване на шоколада и раздуване. Промените са естетически и не влияят на качеството на продукта.