Описание
Тъмен термостабилен шоколад 45,4% Barry Callebaut. Опаковка 2,5 кг.
100% черен шоколад на капки за печене.
Капките за печене имат успокояващия вкус на интензивен белгийски тъмен шоколад, а в рецептата им има по-малко какаово масло, за да издържат на температури във фурната до 200°C.
Благодарение на големия си размер те не се разтапят напълно по време на печене.
Как да използвате: разбъркайте в края на процеса на месене.
Препоръки за употреба: за придаване на по-голяма интензивност на шоколадовия вкус в продукти като бисквити, брауни, бисквитени сладкиши, кроасани, кроасани, мъфини, рула и торти.
Състав: захар; какаова маса; какаово масло; емулгатор: СОЕВ лецитин; натурален аромат на ванилия. Може да съдържа ЛИЛАК.
През лятото температури над 25°C могат да доведат до частично разтопяване на шоколада и раздуване. Промените са естетически и не засягат качеството на продукта.