Описание
Alba Chocolate Velvet 32% Barry Callebaut. Опаковка 10 кг.
Тази рецепта за бял шоколад е най-коприненият и кремообразен бял шоколад в гамата на Callebaut. Насладете се на богатата и кремообразна текстура, без да се омазнявате.
Идеален е за всяка комбинация, която пожелаете: от екзотични подправки, като гръцки шафран, до изненадващи плодове.
За перфектно балансиран и заоблен вкус са смесени какаови зърна от 3 различни страни на произход: Кот д'Ивоар, Гана и Еквадор.
Препоръки за употреба: заливане, дресинг, овкусяване, покриване, постигане на перфектни крайни резултати всеки път.
Разход: 3 капки.
Състав: захар; какаово масло; пълномаслено мляко на прах; емулгатор: СОЕВлецитин ; натурален аромат на ванилия.
През лятото температури над 25°C могат да доведат до частично разтопяване на шоколада и раздуване. Промените са естетически и не засягат качеството на продукта.