Описание
Softgrain е идеалното решение за зърнен хляб, съчетаващо иновативна технология за готвене и инфузия на цели зърна и семена с царевица, което осигурява продукт с дълготрайна свежест и мека, влажна средина.
Характеристики:
-
Пълнозърнести храни и семена: ръж, пшеница, лимец, слънчоглед и ленено семе, инфузия в ръжени люспи
-
Уникалната инфузия на зърната и семената постепенно освобождава влагата, като запазва хляба свеж за по-дълго време
-
Уникална текстура и вкус благодарение на ферментацията и покълналите зърна
-
Готов за употреба: не е необходимо предварително овлажняване, добавя се директно към тестото
Ползи:
-
Пикантен вкус: дългият процес на ферментация придава аромат и сладък вкус
-
Изключителна свежест: зърнените култури абсорбират влагата от масата, което предотвратява бързото изсъхване на трохите
-
Висока хранителна стойност: увеличава съдържанието на фибри и хранителни вещества в хляба
-
Опростяване на производствения процес: зърнената култура е готова за употреба, без да е необходимо да се овлажнява
Ползи за клиентите:
-
Разнообразява портфолиото с хранителни многозърнести хлябове
-
Намаляване на отпадъците и поддържане на постоянно качество на крайните продукти
-
Повишена ефективност на производствения процес благодарение на опростените етапи на подготовка
Ползи за потребителите:
-
Вкусни и питателни хлябове със сладък вкус и мека текстура
-
Повишена хранителна стойност благодарение на пълнозърнестите зърнени култури и семена