Описание
Млечен шоколад 32%, БелгияПак 250 гр.
Идеален за всеки вид приготвяне.
Идеален за приготвяне на шоколадови бонбони.
Препоръчителната температура за приготвяне на шоколад е 31/32°C.
Идеален за приготвяне на кремове и ганаш.
Отличен като съставка за сладкиши и торти: благодарение на специалната си консистенция се разтапя и смесва лесно с всякакъв вид тесто.
Шоколадовите блокчета могат да се използват и за декорация благодарение на лъскавия си вид.
Практичната опаковка със система за затваряне/отваряне ще запази продукта свеж.
Състав: Захар, какаово масло, пълномаслено мляко на прах, какаова маса, емулгатор: соев лецитин, натурален аромат на ванилия. 32% какао. Не съдържа ГМО. Може да съдържа следи от ядки с твърда черупка, мляко, яйца и производни.
Транспортирането при температура над 25°C може да доведе до разтопяване на шоколада и образуване на цъфтеж (бели отлагания). Промените са естетически и не влияят на качеството на продукта.