Описание
Премикс стабилизатор Universal Dawn Универсалният стабилизатор на дъното е основна съставка за кулинарите, които искат да постигнат перфектна текстура и дълготрайна стабилност. Този универсален стабилизатор е идеален за различни приложения, включително кремове, мусове, десерти и сосове, като осигурява кремообразна и равномерна консистенция. Усъвършенстваната му формула помага да се предотврати отделянето на съставките и да се запази формата на продукта, като осигурява превъзходни резултати при всяко приготвяне.
Начин на приготвяне: Смесете 200 г от сместа с 200 мл вода или плодов сок. Разбъркайте добре до хомогенизиране, след което постепенно разбъркайте 1000 г прясна, неподсладена сметана, като се уверите, че сместа остава аерирана. Препоръчва се сместа да се използва веднага след приготвянето ѝ за постигане на оптимална текстура.
Съставки: глюкоза, захар, желатин, регулатор на киселинността (динатриев дифосфат).