Описание
Описание:
Пектин с ниско съдържание на калций (LMA), идеален за приготвяне на млечни и ферментирали продукти. Той е ефективен сгъстител, осигуряващ стабилна текстура и подобрена консистенция без синереза (разделяне на течностите).
Свойства:
- Подходящ за млечни продукти, включително нискомаслени млечни продукти
- Позволява производството на готови или аерирани ястия
- Термообратима между 40 и 60 °C
- Без добавена киселина
- Без алергени
Начин на употреба:
Смесете със захар и енергично включете в препарата. Оставете да заври, за да се активира желиращият агент.
Приложения:
- Желиране на млечни и ферментирали продукти
- Стабилизиране на крем
- Желета без киселини
- Десерти на млечна основа
Препоръчителна доза:
- Кремове: 0,5-0,7%
- кремове: 1-1,2%
- Желета: 1,5-2%
Нетно тегло: 500 г
Съставки: Сгъстител: пектин от нишесте (E440ii), декстроза, стабилизатор: калциев сулфат (E156) Може да съдържа следи от соя, яйца, фъстъци, мляко, ядки, сусам, целина, горчица, сулфити.