Описание
Машината за разстилане на захарна паста, фондан или марципан е полезна във всяка сладкарска лаборатория.
Едно от предимствата на тази машина е, че можете да използвате заедно със захарната паста и силиконови подложки за релефна декорация, като по този начин получавате не само разтеглена, но и декорирана паста.
Характеристики на машината:
- Корпус от неръждаема стомана;
- защитен капак от плексиглас;
- Ръчно управление или с крачен педал;
- Дебелината на ламиниране се регулира с помощта на лост, като е възможно да се получат разтеглени пасти с дебелина: 1, 2, 3, 4 и 5 мм;
- Ламиниращите цилиндри са с тефлоново покритие, с дължина 50 cm;
- Максимална ширина на разтеглената паста: 45 cm;
- Максимално тегло на разтегленото тесто: 210 - 700 гр.
- Идеална работна температура: + 15 ÷ + 45 ⁰C
- Захранване 230 V; 50 Hz
- Мощност на двигателя: 240 W
- Консумация на енергия: 250 W
- Размери на машината: 65 x 34,5 x 43 cm
- Тегло на машината: 27 kg
Машината е проектирана и произведена за употреба в хранително-вкусовата промишленост, т.е. за студено валцуване на различни видове захарни пасти, за да се улесни формирането на тънки листове или дискове, като се запазват характеристиките на използваните пасти.
В случай че машината не е налична на склад, тя се доставя по поръчка.
Начин на плащане: 30 % аванс при поръчка и 70 % при доставка.
Срок на доставка: максимум 2-3 седмици.