Описание
Машината за разстилане на захарна паста, фондан или марципан е полезна във всяка сладкарска лаборатория.
Едно от предимствата на тази машина е, че можете да използвате заедно със захарната паста и силиконови подложки за релефна декорация, като по този начин получавате не само разтеглена, но и декорирана паста.
Характеристики на машината:
- Корпус от неръждаема стомана;
- защитен капак от плексиглас;
- Ръчно управление или с крачен педал;
- Дебелината на ламиниране се регулира с помощта на лост, като е възможно да се получат разтеглени пасти с дебелина: 1, 2, 3, 4 и 5 мм;
- Валцовите цилиндри са с тефлоново покритие, с дължина 31 cm;
- Максимална ширина на разтеглената паста: 30 cm;
- Максимално тегло на тестото за разтягане: 80-210 g;
- Идеална работна температура: + 15 ÷ + 45 гр.С
- Захранване 230 V; 50 Hz
- Мощност на двигателя - 0,25 KW
- Размери на машината: 48 x 35,5 x h 43 cm
- Тегло на машината: 15 kg
Машината е проектирана и произведена за употреба в хранително-вкусовата промишленост, т.е. за студено валцуване на различни видове захарни пасти, за да се улесни формирането на тънки листове или дискове, като се запазят непроменени характеристиките на използваните пасти.
В случай че машината не е налична на склад, тя се доставя по поръчка.
Начин на плащане: 30 % аванс при поръчка и 70 % при доставка.
Срок на доставка: максимум 2-3 седмици.