Премикс с неутрален аромат, желиращи и сгъстяващи композиции Fiordica Gel Evolution PreGel, студен препарат, 1,5 кг
Описание
Премикс с неутрален аромат на желиращите композиции Fiordica Gel Evolution, 1,5 кг.
PreGel предлага широка гама от правилно дозирани продукти за сладкарски основи. Тези продукти са разработени така, че да спестяват време и ресурси, като същевременно осигуряват крайни продукти с оптимални вкусови и текстурни характеристики.
Всички твърди съставки вече са перфектно балансирани, като за създаването на висококачествени крайни продукти е необходимо само добавянето на няколко допълнителни съставки.
Fiordica Gel Evolution е желиращ, сгъстяващ и стабилизиращ продукт, идеален за всички студени десерти като мусове, баварски кремове, панакота и плодови желета. Текстурата му е плътна и устойчива на рязане, а вкусът му е неутрален.
Приготвяне на студено:
- Fiordica Gel Evolution 130-150 г
- 200 г вода
- Бита сметана 1 литър.
Разтворете Fiordica Gel Evolution във вода, след което разбийте битата сметана. Внимателно сложете разбитата сметана във Fiordica Gel Evolution, докато стане кремообразна и хомогенна. Ароматизирайте по желание, като използвате паста PreGel Classic или Pannacrema в препоръчаните дози.
Съхранявайте сместа в хладилник за поне 1 час, за да се стабилизира продуктът. Съхранявайте и сервирайте десерта при +4°C. Ако е необходимо, десертът може да се съхранява при -20°C и след това да се върне на положителна температура преди консумация. Fiordica Gel
Evolution може да се използва като стабилизатор за разбита сметана, бита сметана, аспирирани желета и панакота в ориентировъчна доза 100-150 g/kg в зависимост от желаната рецепта.
Състав: захар, декстроза, говежди желатин, стабилизатор: гума от локум Е410, аромати.