10%
  • Премикс с неутрален аромат, желиращи и сгъстяващи композиции Fiordica Gel Evolution PreGel, студен препарат, 1,5 кг - Img 1
  • Премикс с неутрален аромат, желиращи и сгъстяващи композиции Fiordica Gel Evolution PreGel, студен препарат, 1,5 кг - Img 2

Премикс с неутрален аромат, желиращи и сгъстяващи композиции Fiordica Gel Evolution PreGel, студен препарат, 1,5 кг

PreGel
КОД 61124
PreGel
44,14 лв. / buc 49,04 лв. / buc
36,48 лв. / buc (без ДДС)
цената за доставка не е включена

Доставка в: Columbus, Ohio

Доставка от куриер на Фен

Започвайки от Сряда, 24 септември 2025

Вземане от помещенията

Вземане от помещенията Днес

Доставка чрез Sameday

Доставка чрез Sameday Сряда, 24 септември 2025
В наличност

Количество

Описание

Премикс с неутрален аромат на желиращите композиции Fiordica Gel Evolution, 1,5 кг.

PreGel предлага широка гама от правилно дозирани продукти за сладкарски основи. Тези продукти са разработени така, че да спестяват време и ресурси, като същевременно осигуряват крайни продукти с оптимални вкусови и текстурни характеристики.

Всички твърди съставки вече са перфектно балансирани, като за създаването на висококачествени крайни продукти е необходимо само добавянето на няколко допълнителни съставки.

Fiordica Gel Evolution е желиращ, сгъстяващ и стабилизиращ продукт, идеален за всички студени десерти като мусове, баварски кремове, панакота и плодови желета. Текстурата му е плътна и устойчива на рязане, а вкусът му е неутрален.

Приготвяне на студено:
- Fiordica Gel Evolution 130-150 г
- 200 г вода
- Бита сметана 1 литър.
Разтворете Fiordica Gel Evolution във вода, след което разбийте битата сметана. Внимателно сложете разбитата сметана във Fiordica Gel Evolution, докато стане кремообразна и хомогенна. Ароматизирайте по желание, като използвате паста PreGel Classic или Pannacrema в препоръчаните дози.
Съхранявайте сместа в хладилник за поне 1 час, за да се стабилизира продуктът. Съхранявайте и сервирайте десерта при +4°C. Ако е необходимо, десертът може да се съхранява при -20°C и след това да се върне на положителна температура преди консумация. Fiordica Gel
Evolution може да се използва като стабилизатор за разбита сметана, бита сметана, аспирирани желета и панакота в ориентировъчна доза 100-150 g/kg в зависимост от желаната рецепта.

Състав: захар, декстроза, говежди желатин, стабилизатор: гума от локум Е410, аромати.

Подробности

SKU
61124
Бранд
Нетно тегло
1500 гр.
Аромат
Неутрален
Цвят
1500 гр.
Материал
Неутрален
Модел
Semifreddo, Баварски, Мус
Формуляр
Прах
Ключови думи

Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение

Препоръчани продукти