Описание
Премиксът Брауни, Торта Сахер или Лава Кейк е продукт под формата на прах без глутен, яйца, хидрогенирани мазнини, консерванти и палмово масло.
Начин на употреба: За 1 кг премикс.
Загрейте фурната до 170°C (вентилатор) или 180°C. В съд изсипете премикса и добавете 500 г омекотено масло и 375 г яйца. Разбъркайте с електрически миксер на средна скорост за около 3 минути.
За браунито - торта "Сахер": Изсипете сместа във форма за печене, намазана с масло или олио. Печете във фурната за около 30-40 минути.
Торта "Лава": Изсипете сместа във форма за печене, която предварително сте намазали с мазнина или масло. Печете за около 10-15 минути.
СЪСТАВКИ: захар, оризово брашно, какао на прах, какаово масло, овлажнител: сорбитоли (Е420); обезмаслено мляко на прах, стабилизатор: дифосфати (Е450); разтвор: калиеви тартарати (Е336); оризово нишесте, емулгатори: полиглицеролови естери на мастни киселини (Е475), моно- и диглицериди на мастни киселини (Е471); сгъстител: гума гуар (Е412); ароматизатор.
Rue Flambée предлага продукти с отлично качество, които отговарят на най-взискателните изисквания на потребителите. От потребителите, които просто търсят деликатеси, до тези, които се грижат за здравето си и искат натурални продукти без хидрогенирани мазнини, палмово масло, ГМО (генетично модифицирани организми) и дори без глутен или лактоза.