Описание
Ръководство за аерографиране, създадено от майстор Марио Романи заедно със сладкаря Джан Паоло Панизоло.Техниката за аерографиране се заражда през 1800 г. в САЩ, но бързо се разпространява по целия свят и днес е популярна в много области, като например сладкарството. Днес много сладкари използват тази техника, за да реализират от най-простите декорации до най-сложните продукти, които могат да се превърнат в истински произведения на изкуството.Това ръководство е разделено на две части: - в първата част е представено оборудването, необходимо за техниката на аерографиране, някои основни упражнения за трениране на уменията и реализиране на основните ефекти.- във втората част са представени сложни сладкарски продукти, реализирани стъпка по стъпка с тази техника на аерографиране Очарователният свят на аерографирането в сладкарството ви очаква в това ръководство!