Уред за крем / шоколадов ганаш, 24x24 cm

Martellato
КОД 50TLMINI
Martellato
454,93 лв. / buc
375,98 лв. / buc (без ДДС)
Понастоящем този продукт не е наличен. Искате ли да бъдете известени, когато отново стане наличен?
Безплатна доставка

В момента продуктът не е наличен. Моля, завършете поръчката и за подробности относно времето за доставка се обадете на +40268 331 133  или пишете на контакт @cofetarulistet.ro.

Предлага се за поръчка

Описание

Цялостно устройство за приготвяне на Cremino или други видове шоколадов ганаш.

Устройството съдържа:

  • Полиетиленова основа
  • Пластмасова стъргалка
  • 2 рамки с размери - 24 x 24 cm; h 5 mm
  • 2 рамки с размери - 24 x 24 cm; h 3 mm

Размери на устройството: 24 x 24 cm

Как се работи с устройството:

  1. Препоръчително е да се използва лист ацетофан (ацетат) или силиконова подложка в основата, преди да се фиксира първата рамка и да се разстели първият слой шоколад.
  2. Закрепете първата рамка към основата на устройството и създайте първия слой от продукта, като изсипете първия слой шоколадова смес в първия слой.
  3. Разпределете сместа равномерно във вътрешността на рамката с помощта на пластмасова шпатула.
  4. Поставете на студено (положителна температура) и изчакайте, докато първият слой се втвърди.
  5. Добавете нова рамка и изсипете втория слой от продукта.
  6. 6. Процедирайте както при първия слой и добавяйте други рамки според дебелината/височината на продукта, който искате да получите.
  7. След като слоевете са създадени и продуктът е напълно втвърден, отстранете рамките от продукта, като преди това внимавате да прекарате тънкото острие на ножа вътре и по 4-те страни, за да отделите продукта от рамките.

Продуктът може да се мие в перална машина и не изисква друга поддръжка освен почистване след всяка употреба.

Подробности

SKU
50TLMINI
Бранд
Широчина (cm)
24
Дължина (cm)
24

Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение

Препоръчани продукти