Описание
Цялостно устройство за приготвяне на Cremino или други видове шоколадов ганаш.
Устройството съдържа:
- Полиетиленова основа
- Пластмасова стъргалка
- 2 рамки с размери - 24 x 24 cm; h 5 mm
- 2 рамки с размери - 24 x 24 cm; h 3 mm
Размери на устройството: 24 x 24 cm
Как се работи с устройството:
- Препоръчително е да се използва лист ацетофан (ацетат) или силиконова подложка в основата, преди да се фиксира първата рамка и да се разстели първият слой шоколад.
- Закрепете първата рамка към основата на устройството и създайте първия слой от продукта, като изсипете първия слой шоколадова смес в първия слой.
- Разпределете сместа равномерно във вътрешността на рамката с помощта на пластмасова шпатула.
- Поставете на студено (положителна температура) и изчакайте, докато първият слой се втвърди.
- Добавете нова рамка и изсипете втория слой от продукта.
- 6. Процедирайте както при първия слой и добавяйте други рамки според дебелината/височината на продукта, който искате да получите.
- След като слоевете са създадени и продуктът е напълно втвърден, отстранете рамките от продукта, като преди това внимавате да прекарате тънкото острие на ножа вътре и по 4-те страни, за да отделите продукта от рамките.
Продуктът може да се мие в перална машина и не изисква друга поддръжка освен почистване след всяка употреба.
Подробности
Какво казват клиентите
Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение